| Još jedan spamerski topic... | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
jasmin_ck Th€ B&G BO$$
Broj postova : 576 Age : 32 Registration date : 26.02.2008
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 26 tra - 18:02 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je | |
|
| |
V€RN€ß Th€ B&G BO$$
Broj postova : 322 Age : 29 Registration date : 26.02.2008
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 26 tra - 19:04 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
Broj postova : 314 Age : 29 Lokacija : Virovitica Registration date : 26.02.2008
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 26 tra - 19:47 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao | |
|
| |
FireBlade The keeper of the FireBird Pheonix
Broj postova : 231 Age : 33 Lokacija : Neverland Registration date : 05.03.2008
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 26 tra - 21:17 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
Broj postova : 314 Age : 29 Lokacija : Virovitica Registration date : 26.02.2008
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 26 tra - 22:09 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica | |
|
| |
jasmin_ck Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 26 tra - 22:26 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže | |
|
| |
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 26 tra - 22:47 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače | |
|
| |
jasmin_ck Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 26 tra - 23:28 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... ned 27 tra - 9:53 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom | |
|
| |
jasmin_ck Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... ned 27 tra - 15:57 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... ned 27 tra - 19:50 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i | |
|
| |
jasmin_ck Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... pon 28 tra - 14:51 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći | |
|
| |
V€RN€ß Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... uto 29 tra - 13:06 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... uto 29 tra - 17:37 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi | |
|
| |
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... pet 2 svi - 12:23 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... pet 2 svi - 22:50 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a | |
|
| |
jasmin_ck Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sub 3 svi - 23:39 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba | |
|
| |
V€RN€ß Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... ned 4 svi - 1:53 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba tako da ti | |
|
| |
V€RN€ß Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... pon 5 svi - 14:24 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba tako da ti ga isčupa | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... pon 5 svi - 20:04 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba tako da ti ga isčupa pa da to | |
|
| |
jasmin_ck Th€ B&G BO$$
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... pon 5 svi - 20:31 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba tako da ti ga isčupa pa da to skuha s rižom | |
|
| |
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... pon 5 svi - 21:26 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba tako da ti ga isčupa pa da to skuha s rižom u umaku od | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... uto 6 svi - 9:57 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba tako da ti ga isčupa pa da to skuha s rižom u umaku od sirovog pekmeza i | |
|
| |
galadriel123 Malac
Broj postova : 60 Age : 41 Lokacija : Zagreb Registration date : 19.03.2008
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sri 7 svi - 0:33 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba tako da ti ga isčupa pa da to skuha s rižom u umaku od sirovog pekmeza i dinstanog crvenog luka | |
|
| |
Vitrutrom W3bM45t3R
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... sri 7 svi - 10:39 | |
| jučer sam bio u banani zbog jedne retardirane glupače koja je smrdila tako jako da su svi ostali pobjegli jer je imala virozu pupka koju je primila od tetke smrdljivice koja je bila najpametnija dok šuti,a nikad nije imala veću prangiju u tom kaficu koji je bio tako prašnjav da sam dobio napadaj astme koji je bio tako jak da sam se skoro ugušio u onoj prašini smrdljivoj govnastoj i kad sam izašao bilo mi je još gore kad sam bio povraćao u ženskom vc-u i uđe frendica koja mi kaže vadi kitu dječače ili ću te isjeći motornom pilom pa ćeš ostati bez ruku i nećeš više moći drkat a to je tvoj hobi svake noći oko pola 10 a stara stalno vreba tako da ti ga isčupa pa da to skuha s rižom u umaku od sirovog pekmeza i dinstanog crvenog luka pa da ga | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Još jedan spamerski topic... | |
| |
|
| |
| Još jedan spamerski topic... | |
|